- נחתוך את הדג לריבועים של 4-5 ס”מ בערך ונפריד את העור. נכניס את חתיכות הדג לקערה עם רוטב הסויה ונניח למנוחה בערך 20 דקות
- בשלוש קערות נסדר קמח, ביצים טרופות ופירורי פנקו
- נוציא את הדג מרוטב הסויה ונצפה בקמח, ביצים ופנקו לפי הסדר ועד שהדג מצופה באופן מלא
- נחמם שמן עמוק במחבת או בסיר ולפני ההגשה נטגן את הדג עד להזהבה ל3-4 דקות מכל צד
לרוטב איולי חרדל:
- נערבב את כל המצרכים בקערה, נטעם ונתקן לפי הטעם
לפטריות מוקפצות:
- נחתוך את הפטריות לרצועות, נחמם במחבת כף שמן זית ונקפיץ את הפטריות בערך 3 דקות
- נוסיף למחבת סויה וטריאקי ונקפיץ עוד 2 דקות
- לקראת סיום נוסיף את השומשום ונערבב היטב
הרכבת המנה:
נמרח בכל לחמניית באן מרוטב האיולי חרדל, נוסיף חתיכת סלמון קריספי,פטריות מוקפצות, חסה, מעט כוסברה ופלפל חריף. מומלץ להגיש חם!
מנה טעימה וכייפית להכנה. ליקקנו את האצבעות