מתכון לבאן סלמון קריספי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4-6 מנות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

מבחוץ לחמניית באן רכה כמו ענן, בפנים דג בציפוי קריספי בטירוף עם טעמים אסייאתים, רוטב חרדל מיוחד והרבה הרבה כיף! מנה שדורשת קצת הכנה והשקעה אבל שווה כל רגע עם הביס שמגיע כשהיא מוכנה…

מרכיבים:

מתכון ללחמניות באן תמצאו כאן 

       לדג סלמון קריספי:

  • 4 חתיכות פילה דג סלמון
  • רבע כוס רוטב סויה
  • 3 ביצים טרופות
  • פירורי פנקו
  • קמח

    לרוטב איולי-חרדל:

  • 3 כפות מיונז
  • כף חרדל
  • כפית דבש
  • 2 שיני שום כתושות
  • מיץ מלימון אחד
  • מעט ג'ינג'ר מגורר
  • מלח, פלפל

         לפטריות מוקפצות:

  • חבילת פטריות שמפיניון
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • כף שומשום

    למילוי הבאן:

  • עלי חסה קריספיים
  • כוסברה
  • פלפל צ'ילי חריף קצוץ

אופן הכנה:

  1. נחתוך את הדג לריבועים של 4-5 ס"מ בערך ונפריד את העור. נכניס את חתיכות הדג לקערה עם רוטב הסויה ונניח למנוחה בערך 20 דקות
  2. בשלוש קערות נסדר קמח, ביצים טרופות ופירורי פנקו
  3. נוציא את הדג מרוטב הסויה ונצפה בקמח, ביצים ופנקו לפי הסדר ועד שהדג מצופה באופן מלא
  4. נחמם שמן עמוק במחבת או בסיר ולפני ההגשה נטגן את הדג עד להזהבה ל3-4 דקות מכל צד

לרוטב איולי חרדל:

  1. נערבב את כל המצרכים בקערה, נטעם ונתקן לפי הטעם

לפטריות מוקפצות:

  1. נחתוך את הפטריות לרצועות, נחמם במחבת כף שמן זית ונקפיץ את הפטריות בערך 3 דקות
  2. נוסיף למחבת סויה וטריאקי ונקפיץ עוד 2 דקות
  3. לקראת סיום נוסיף את השומשום ונערבב היטב

הרכבת המנה:

נמרח בכל לחמניית באן מרוטב האיולי חרדל, נוסיף חתיכת סלמון קריספי,פטריות מוקפצות, חסה, מעט כוסברה ופלפל חריף. מומלץ להגיש חם!

 

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן