אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לבאן סלמון קריספי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4-6 מנות

שיתוף המתכון

מבחוץ לחמניית באן רכה כמו ענן, בפנים דג בציפוי קריספי בטירוף עם טעמים אסייאתים, רוטב חרדל מיוחד והרבה הרבה כיף! מנה שדורשת קצת הכנה והשקעה אבל שווה כל רגע עם הביס שמגיע כשהיא מוכנה…

מרכיבים:

מתכון ללחמניות באן תמצאו כאן 

       לדג סלמון קריספי:

  • 4 חתיכות פילה דג סלמון
  • רבע כוס רוטב סויה
  • 3 ביצים טרופות
  • פירורי פנקו
  • קמח

    לרוטב איולי-חרדל:

  • 3 כפות מיונז
  • כף חרדל
  • כפית דבש
  • 2 שיני שום כתושות
  • מיץ מלימון אחד
  • מעט ג’ינג’ר מגורר
  • מלח, פלפל

         לפטריות מוקפצות:

  • חבילת פטריות שמפיניון
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • כף שומשום

    למילוי הבאן:

  • עלי חסה קריספיים
  • כוסברה
  • פלפל צ’ילי חריף קצוץ

אופן הכנה:

  1. נחתוך את הדג לריבועים של 4-5 ס”מ בערך ונפריד את העור. נכניס את חתיכות הדג לקערה עם רוטב הסויה ונניח למנוחה בערך 20 דקות
  2. בשלוש קערות נסדר קמח, ביצים טרופות ופירורי פנקו
  3. נוציא את הדג מרוטב הסויה ונצפה בקמח, ביצים ופנקו לפי הסדר ועד שהדג מצופה באופן מלא
  4. נחמם שמן עמוק במחבת או בסיר ולפני ההגשה נטגן את הדג עד להזהבה ל3-4 דקות מכל צד

לרוטב איולי חרדל:

  1. נערבב את כל המצרכים בקערה, נטעם ונתקן לפי הטעם

לפטריות מוקפצות:

  1. נחתוך את הפטריות לרצועות, נחמם במחבת כף שמן זית ונקפיץ את הפטריות בערך 3 דקות
  2. נוסיף למחבת סויה וטריאקי ונקפיץ עוד 2 דקות
  3. לקראת סיום נוסיף את השומשום ונערבב היטב

הרכבת המנה:

נמרח בכל לחמניית באן מרוטב האיולי חרדל, נוסיף חתיכת סלמון קריספי,פטריות מוקפצות, חסה, מעט כוסברה ופלפל חריף. מומלץ להגיש חם!

 

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
גאולה אזולאי

מנה טעימה וכייפית להכנה. ליקקנו את האצבעות

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן