אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למגולגלות שוקולד מפוצצות נוטלה ושוקולד לבן

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20 עוגיות

שיתוף המתכון

אוקיי שימו לב! העוגיות הכי מושלמות שתכינו לסופ”ש הקרוב…. מגולגלות שוקולד מפוצצות נוטלה שוקולד לבן ובולונדי…. כותבת לכם את המתכון ממש כאן למטה שתשמרו אותו ותרוצו להכין ממש עוד מעט

מרכיבים:

  • 3 וחצי כוסות קמח (500 גרם)
  • 160 גרם חמאה רכה
  • 4\1 כוס שמן (50 מ”ל)
  • 4\1 כוס חלב \ מים (60 מ”ל)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • 2 כפות גדושות קקאו

אופן הכנה:

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר עם וו גיטרה ומתחילים ללוש עד להיווצרות תערובת פירורית. עוצרים את המיקסר ויוצרים מכל הפירורים גוש בצק אחיד וחלק.
  2. מניחים את הבצק בתוך נייר נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
    אחרי חצי שעה מוציאים את הבצק, ומחלקים אותו לשלושה חלקים שווים. מקמחים את משטח העבודה ומרדדים כל חלק למלבן בעובי חצי סנטימטר.
  3. מורחים על עלה הבצק המרודד ממרח שוקולד, ומפזרים שוקולד לבן, ממליצה להוסיף גם בלונדי קרמל. בעדינות רבה מרימים את דפנות הבצק ומתחילים לגלגל עד להיווצרות נחש ארוך.
  4. מניחים את הנחש בתבנית אפייה. מומלץ לחרוץ חריצים קטנים בבצק לפני הכניסה לתנור אך לא לחתוך עד הסוף. בצורה הזאת נוכל לאפות את הרצועה כולה ולאחר מכן להפריד את העוגיות
  5. אופים את העוגיות ב180 מעלות למשך 30 דקות או עד שהן רכות מבחוץ אבל מקבלות מעטפת מעט קשה. מוציאים מהתנור, חותכים ומצננים.* העוגיות צריכות לצאת מהתנור כשהן יחסית רכות! הן יתקררו ויתקשו

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן