אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

תפוח אדמה מוקרם

מתכון לתפוח אדמה מוקרם כמו בקניון

מכירים את הדוכנים בקניון שהריח של התפוח אדמה המוקרם שלהם מתפזרים בכל החנויות?! אז למה לא להכין תפוח אדמה בדיוק כזה אבל בבית! המתכון קל ופשוט, לא דורש יותר מדי מרכיבים והכי כיף לארוחת ערב קלה. ככה תכינו!

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 4 תפוחי אדמה מזן דזירה (קליפה אדומה)
  • 1 מיכל שמנת לבישול \ מתוקה
  • חצי חבילת פטריות שמפיניון חתוכות (אפשר לשלב פורטבלו)
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 50 גרם גבינת צ'דר מגוררת
  • כפית מחית כמהין (לא חובה)
  • 50 גרם חמאה
  • מלח, פלפל

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. נחמם תנור בטורבו ל200 מעלות. נעטוף כל תפוח אדמה בנייר אלומיניום ונכניס לתנור עד לריכוך מוחלט, בערך שעה עד שעה וחצי
  2. בינתיים נכין את הרוטב: בסיר קטן נחמם שמנת, נוסיף בערך 30 גרם מגבינת המוצרלה, נוסיף את הפטריות החתוכות, מלח ופלפל ונערבב עד שהשמנת חמה אך לא רותחת. נכבה את האש
  3. כאשר תפוחי האדמה רכים נוציא אותם מהתנור, ונחצה אותם באמצע בעזרת סכין אך לא עד הסוף. נוסיף 2 קוביות חמאה לכל תפוח אדמה ונתחיל בעזרת הכף לערבב את מילוי תפוח האדמה מבלי לפגוע בקליפה. נוסיף מהרוטב ונערבב היטב עד לקבלת פירה רך וקרמי
  4. נפזר מעל גבינת מוצרלה וצ'דר ונכניס לחימום קל בתנור עד להמסת הגבינות
  • מומלץ להגיש חם
  • ניתן להשתמש בכל גבינה שאתם אוהבים להקרמה
  • ניתן לוותר על הפטריות ולהוסיף בצל, תירס או כל תוספת אחרת שאהובה עליכם

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן