אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לאצבעות שום במילוי מוצרלה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

12 לחמניות

שיתוף המתכון

עוד מתכון מושלם לשבועות! אצבעות לחם שום רכות רכות במילוי גבינת מוצרלה נמתכת שמוגשות עם רוטב פיצה שישדרג את הכל. מנה מהממת על שולחן החג שלכם

מרכיבים:

  • 500 גרם קמח להכנת פיצה או פוקאצ’ה
  • כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כוסות מים פושרים
  • כפית מלח
  • 12 אצבעות מוצרלה / גוש מוצרלה שנחתך לאצבעות
  • רוטב פיצה “תמרה”
  • 50 גרם חמאה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

1. לקערת מיקסר עם וו לישה נכניס קמח, שמרים, סוכר, שמן זית ונתחיל לערבל במהירות נמוכה. נוסיף את המים בהדרגה ולא את כל הכמות ביחד! שימו לב אם באמת צריך את כל המים ואם הוספתם הכל והבצק עדיין יבש, הוסיפו עוד קצת מים עד לקבלת בצק רך

2. אחרי שכל חומרי הבצק התערבלו, נוסיף את המלח ונלוש עוד 7 דקות לפחות במהירות נמוכה

3. ניצור מהבצק כדור גדול ונניח בקערה משומנת. נכסה בניילון ונניח להתפחה של שעה-שעה וחצי או עד להכפלת הנפח

4. נוציא את האוויר מהבצק לאחר שהוא תפח ונחלק אותו לשני חלקים. נרדד כל חלק למלבן גדול, נניח בצידו האחד של הבצק אצבעות מוצרלה ונכסה עם הצד השני.

5. נהדק כל אצבע עם הבצק ונוריד את השאריות. נסגור את הצדדים כך שהגבינה לא תצא באפייה. נניח על תבנית עם נייר אפייה ונכסה במגבת להתפחה שנייה למשך 20 דקות

6. בינתיים נערבב בקערה חמאה מומסת, שום, פטרוזיליה מלח ופלפל.

7. לפני ההכנסה לתנור נמרח כל אצבע בחמאה ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה קלה של האצבעות. כאשר האצבעות חמות מהתנור נמרח בעוד מהחמאה המתובלת. מומלץ להגיש חם ולצד רוטב הפיצה

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן