עוד מתכון מושלם לשבועות! אצבעות לחם שום רכות רכות במילוי גבינת מוצרלה נמתכת שמוגשות עם רוטב פיצה שישדרג את הכל. מנה מהממת על שולחן החג שלכם
לחם שום תלושותי
אני קוראת למתכון הזה: פחמימה מנחמת. לחם שום תלושותי שפשוט כיף לאכול, מלא בטעם והכי
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
עוד מתכון מושלם לשבועות! אצבעות לחם שום רכות רכות במילוי גבינת מוצרלה נמתכת שמוגשות עם רוטב פיצה שישדרג את הכל. מנה מהממת על שולחן החג שלכם
1. לקערת מיקסר עם וו לישה נכניס קמח, שמרים, סוכר, שמן זית ונתחיל לערבל במהירות נמוכה. נוסיף את המים בהדרגה ולא את כל הכמות ביחד! שימו לב אם באמת צריך את כל המים ואם הוספתם הכל והבצק עדיין יבש, הוסיפו עוד קצת מים עד לקבלת בצק רך
2. אחרי שכל חומרי הבצק התערבלו, נוסיף את המלח ונלוש עוד 7 דקות לפחות במהירות נמוכה
3. ניצור מהבצק כדור גדול ונניח בקערה משומנת. נכסה בניילון ונניח להתפחה של שעה-שעה וחצי או עד להכפלת הנפח
4. נוציא את האוויר מהבצק לאחר שהוא תפח ונחלק אותו לשני חלקים. נרדד כל חלק למלבן גדול, נניח בצידו האחד של הבצק אצבעות מוצרלה ונכסה עם הצד השני.
5. נהדק כל אצבע עם הבצק ונוריד את השאריות. נסגור את הצדדים כך שהגבינה לא תצא באפייה. נניח על תבנית עם נייר אפייה ונכסה במגבת להתפחה שנייה למשך 20 דקות
6. בינתיים נערבב בקערה חמאה מומסת, שום, פטרוזיליה מלח ופלפל.
7. לפני ההכנסה לתנור נמרח כל אצבע בחמאה ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה קלה של האצבעות. כאשר האצבעות חמות מהתנור נמרח בעוד מהחמאה המתובלת. מומלץ להגיש חם ולצד רוטב הפיצה
אני קוראת למתכון הזה: פחמימה מנחמת. לחם שום תלושותי שפשוט כיף לאכול, מלא בטעם והכי
זו צנצנת שאני ממליצה להכין בכל סופ”ש כך שהיא תישאר במקרר לכל השבוע. חמוצים מהירים
איזה מנה נוסטלגית! בורקס בשר עסיסי עם רוטב פטריות אגדי שפשוט הטעם יחזיר אתכם 20
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים