אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לסופריטו בשר

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

כבר חשבתם מה אתם מכינים בסופ"ש הקרוב? יש לי את הסיר המושלם בשבילכם! סופריטו עם בשר עסיסי ורך רך רך שנמס בפה….מנה שהיא חלום רק אל תספרו שהיא כזאת קלה להכנה סבבה?

מרכיבים:

600 גרם בשר נתח צלי כתף חתוך לקוביות

4-5 תפוחי אדמה בינוניים

1 בצל

2 כוסות מים

כף פפריקה מתוקה

חצי כף בהרט

3 שיני שום

מלח, פלפל

אופן הכנה:

1. בסיר רחב נחמם רבע כוס שמן. נקלף ונפרוס את תפוחי האדמה לעיגולים ונתחיל לטגן אותם משני הצדדים עד להזהבה. נוציא למסננת ונניח בצד

2. באותו הסיר עם מעט מאוד שמן נתחיל לצרוב את נתחי הבשר עד שהם ישנו את צבעם מכל הצדדים. המטרה היא לסגור את הבשר מכל צדדיו.

3. אל כוסות המים נוסיף את התבלינים ושיני שום כתושות ונשפוך מעל לבשר. נביא לרתיחה וננמיך את האש

4. נבשל את הבשר במכסה סגור עד להתרככות, בערך שעה וחצי. נבדוק את הבשר כל חצי שעה ואם חסרים נוזלים נוסיף מעט מים.

5. לקראת סיום הבישול נוסיף בצל חתוך לרצועות נערבב היטב ונוסיף את תפוחי האדמה. נערבב הכל ונבשל עוד רבע שעה ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן