1. בסיר רחב נחמם רבע כוס שמן. נקלף ונפרוס את תפוחי האדמה לעיגולים ונתחיל לטגן אותם משני הצדדים עד להזהבה. נוציא למסננת ונניח בצד
2. באותו הסיר עם מעט מאוד שמן נתחיל לצרוב את נתחי הבשר עד שהם ישנו את צבעם מכל הצדדים. המטרה היא לסגור את הבשר מכל צדדיו.
3. אל כוסות המים נוסיף את התבלינים ושיני שום כתושות ונשפוך מעל לבשר. נביא לרתיחה וננמיך את האש
4. נבשל את הבשר במכסה סגור עד להתרככות, בערך שעה וחצי. נבדוק את הבשר כל חצי שעה ואם חסרים נוזלים נוסיף מעט מים.
5. לקראת סיום הבישול נוסיף בצל חתוך לרצועות נערבב היטב ונוסיף את תפוחי האדמה. נערבב הכל ונבשל עוד רבע שעה ביחד
מושלם מושלם מושלם!!!!