אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לסופריטו בשר

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

כבר חשבתם מה אתם מכינים בסופ”ש הקרוב? יש לי את הסיר המושלם בשבילכם! סופריטו עם בשר עסיסי ורך רך רך שנמס בפה….מנה שהיא חלום רק אל תספרו שהיא כזאת קלה להכנה סבבה?

מרכיבים:

  • 600 גרם בשר נתח צלי כתף חתוך לקוביות
  • 4-5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 בצל
  • 2 כוסות מים
  • כף פפריקה מתוקה
  • חצי כף בהרט
  • 3 שיני שום
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

1. בסיר רחב נחמם רבע כוס שמן. נקלף ונפרוס את תפוחי האדמה לעיגולים ונתחיל לטגן אותם משני הצדדים עד להזהבה. נוציא למסננת ונניח בצד

2. באותו הסיר עם מעט מאוד שמן נתחיל לצרוב את נתחי הבשר עד שהם ישנו את צבעם מכל הצדדים. המטרה היא לסגור את הבשר מכל צדדיו.

3. אל כוסות המים נוסיף את התבלינים ושיני שום כתושות ונשפוך מעל לבשר. נביא לרתיחה וננמיך את האש

4. נבשל את הבשר במכסה סגור עד להתרככות, בערך שעה וחצי. נבדוק את הבשר כל חצי שעה ואם חסרים נוזלים נוסיף מעט מים.

5. לקראת סיום הבישול נוסיף בצל חתוך לרצועות נערבב היטב ונוסיף את תפוחי האדמה. נערבב הכל ונבשל עוד רבע שעה ביחד

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Esti Columbus

מושלם מושלם מושלם!!!!

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן