מי כאן לא טעם בייגלה ירושלמי בחייו והטעם של הלחם הטרי המפוצץ שומשום נתקע לו בפה? הנה לכם הזדמנות להכין בייגלה ירושלמי מקורי, ביתי, טעים ובאמת קל להכנה.
מי כאן לא טעם בייגלה ירושלמי בחייו והטעם של הלחם הטרי המפוצץ שומשום נתקע לו בפה? הנה לכם הזדמנות להכין בייגלה ירושלמי מקורי, ביתי, טעים ובאמת קל להכנה.
הצטרפו לניוזלטר שלי ותקבלו קופונים, מתכונים טעימים, טיפים קולינריים ועדכונים ישירות למייל!
האם אפשר להכין אותו עם קמח כוסמין 80 אחוז במקום הלבן או להחליף חלק ממנו?