מי כאן לא טעם בייגלה ירושלמי בחייו והטעם של הלחם הטרי המפוצץ שומשום נתקע לו בפה? הנה לכם הזדמנות להכין בייגלה ירושלמי מקורי, ביתי, טעים ובאמת קל להכנה.

פנזרוטי
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
מי כאן לא טעם בייגלה ירושלמי בחייו והטעם של הלחם הטרי המפוצץ שומשום נתקע לו בפה? הנה לכם הזדמנות להכין בייגלה ירושלמי מקורי, ביתי, טעים ובאמת קל להכנה.
הערות:
דירוג ממוצע 4.9 / 5. כמות דירוגים 194
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים
האם אפשר להכין אותו עם קמח כוסמין 80 אחוז במקום הלבן או להחליף חלק ממנו?