אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20 פנזרוטי

שיתוף המתכון

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה – הסופגניה האיטלקית במילוי רוטב עגבניות ומוצרלה היא הפתרון המושלם! הטעם פשוט מושלם וההכנה ממש קלה

מרכיבים:

לבצק

  • חצי קילו קמח 00
  •  שטוחה שמרים יבשים
  • 1 ורבע כוסות מים
  • 2 כפות שמן
  • כף סוכר
  • כפית מלח

למילוי

  • 200 גרם גבינת מוצרלה
  • 500 מ״ל רוטב עגבניות חלק
  • כפית בזיליקום יבש / 3-4 עלי בזיליקום טריים
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית מלח

 

אופן הכנה:

  1. בקערה נערבב את כל חומרי הבצק ונלוש היטב לפחות 7 דקות עד שנוצר בצק גמיש ואלסטי.
  2. נחתוך את הבצק לחתיכות במשקל 50 גרם ונכדרר לכדורים כשפני הבצק חלקים.
  3. נעביר לתבנית מעט משומנת ונכסה להתפחה של שעה וחצי.
  4. נערבב את כל חומרי המלית ורק מחצית מכמות המוצרלה.
  5. על משטח העבודה נרדד כל כדור דק, נמלא במילוי, נוסיף עוד קצת מוצרלה מלמעלה, נסגור לחצי ונהדק היטב עם מזלג כדי שהמאפה לא ייפתח בטיגון.
  6. נחמם שמן עמוק ונטגן את הפנזרוטי משני הצדדים בחום שלא עולה על 170 מעלות
    אפשר לאפות את המאפים ב200 מעלות כשהם משומנים משני הצדדים עד להזהבה
  • אפשר לגוון במילויים שונים
  • אפשר למלא גם במילוי מתוק

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

חטיף תמרים ושוקולד

חטיף קל להכנה ממרכיבים בריאים וטבעוניים! נשנוש מושלם ליד הקפה

פשטידת תרד וגבינות

פשטידה קלילה לארוחת ערב מהירה, עם מעט קמח וגבינות רזות שמכינים בקערה אחת

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן