אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לפנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה – הסופגניה האיטלקית במילוי רוטב עגבניות ומוצרלה היא הפתרון המושלם! הטעם פשוט מושלם וההכנה ממש קלה

שיתוף המתכון

מרכיבים

לבצק

  • חצי קילו קמח 00
  •  שטוחה שמרים יבשים
  • 1 ורבע כוסות מים
  • 2 כפות שמן
  • כף סוכר
  • כפית מלח

למילוי

  • 200 גרם גבינת מוצרלה
  • 500 מ״ל רוטב עגבניות חלק
  • כפית בזיליקום יבש / 3-4 עלי בזיליקום טריים
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית מלח
 

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. בקערה נערבב את כל חומרי הבצק ונלוש היטב לפחות 7 דקות עד שנוצר בצק גמיש ואלסטי.
  2. נחתוך את הבצק לחתיכות במשקל 50 גרם ונכדרר לכדורים כשפני הבצק חלקים.
  3. נעביר לתבנית מעט משומנת ונכסה להתפחה של שעה וחצי.
  4. נערבב את כל חומרי המלית ורק מחצית מכמות המוצרלה.
  5. על משטח העבודה נרדד כל כדור דק, נמלא במילוי, נוסיף עוד קצת מוצרלה מלמעלה, נסגור לחצי ונהדק היטב עם מזלג כדי שהמאפה לא ייפתח בטיגון.
  6. נחמם שמן עמוק ונטגן את הפנזרוטי משני הצדדים בחום שלא עולה על 170 מעלות אפשר לאפות את המאפים ב200 מעלות כשהם משומנים משני הצדדים עד להזהבה
  • אפשר לגוון במילויים שונים
  • אפשר למלא גם במילוי מתוק

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (1)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן