1. אל קערת המיקסר עם וו לישה נכניס קמח, שמרים, סוכר ונערבב. נוסיף שמן ומים בהדרגה ונתחיל ללוש במהירות נמוכה. נראה אם צריך את כל כמות המים. אחרי שהכל הופך לבצק רך נוסיף מלח ונמשיך ללוש במהירות נמוכה 7 דק לפחות. נעביר את הבצק לקערה משומנת ונכסה להתפחה במקום חמים למשך שעה – שעה וחצי.
2. במקביל נכין את המילוי: נחתוך את תפוח האדמה לקוביות ונערבב עם מעט פפריקה ומלח, נפרוס ביצים קשות, ונניח בקערה טונה
3. נוציא מהבצק את האוויר ונחלק לכדורים במשקל 100 גרם. נקמח את משטח העבודה ונרדד כל חלק לעיגול. נמרח עריסה, נוסיף תפוחי אדמה, ביצים וטונה ונסגור לחצי. נהדק היטב ועם סכין נסיר את השוליים המיותרים. נעביר לתבנית עם נייר אפייה
4. נמרח כל סמבוסק בשמן ונתפיח במשך חצי שעה לפחות
5. נכניס לאפיה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו למשך 40-45 דק ועד שהסמבוסקים זהובים