אחד המתכונים שהכי ריגשו אותי לאחרונה! זה שילוב מושלם, שלוקח את הפריקסה הקלאסי לתוך בצק סמבוסק אפוי ויוצר פה משהו טעים ברמות אחרות!
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אחד המתכונים שהכי ריגשו אותי לאחרונה! זה שילוב מושלם, שלוקח את הפריקסה הקלאסי לתוך בצק סמבוסק אפוי ויוצר פה משהו טעים ברמות אחרות!
לבצק:
למילוי
1. אל קערת המיקסר עם וו לישה נכניס קמח, שמרים, סוכר ונערבב. נוסיף שמן ומים בהדרגה ונתחיל ללוש במהירות נמוכה. נראה אם צריך את כל כמות המים. אחרי שהכל הופך לבצק רך נוסיף מלח ונמשיך ללוש במהירות נמוכה 7 דק לפחות. נעביר את הבצק לקערה משומנת ונכסה להתפחה במקום חמים למשך שעה – שעה וחצי.
2. במקביל נכין את המילוי: נחתוך את תפוח האדמה לקוביות ונערבב עם מעט פפריקה ומלח, נפרוס ביצים קשות, ונניח בקערה טונה
3. נוציא מהבצק את האוויר ונחלק לכדורים במשקל 100 גרם. נקמח את משטח העבודה ונרדד כל חלק לעיגול. נמרח עריסה, נוסיף תפוחי אדמה, ביצים וטונה ונסגור לחצי. נהדק היטב ועם סכין נסיר את השוליים המיותרים. נעביר לתבנית עם נייר אפייה
4. נמרח כל סמבוסק בשמן ונתפיח במשך חצי שעה לפחות
5. נכניס לאפיה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו למשך 40-45 דק ועד שהסמבוסקים זהובים
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים