אחד הסירים הטעימים להכנה! מתאים לשולחן שבת וכולם יאהבו את השילוב המהמם בין הכרובית הרכה, הבשר והרוטב האדום הקלאסי
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אחד הסירים הטעימים להכנה! מתאים לשולחן שבת וכולם יאהבו את השילוב המהמם בין הכרובית הרכה, הבשר והרוטב האדום הקלאסי
1. נפרק את הכרובית לפרחים ונניח בקערה עם מים כדי שהכרובית תתנקה היטב. נסנן, נשטוף ונייבש.
2. בקערה נערבב את הבשר עם התבלינים, בצל, כוסברה, ביצה ואת הלחמניה נרטיב טוב ונסחט. נחתוך דק ונוסיף גם את הסודה. נערבב היטב. ניקח פרח כרובית ונחבר לחלק התחתון שלו קציצת בשר כך שנוצר עיגול כשלמעלה יש כרובית ולמטה בשר. נניח בצד
3. בקערה אחת נניח קמח ובשניה נערבב 3 ביצים עם כף רסק, מלח ופפריקה. נטבול כל כרובית בקמח, ננער משאריות הקמח ונעביר לביצים. נחמם שמן לא עמוק אבל בגובה של לפחות חצי ס״מ בסיר ונתחיל לטגן את המפרום היטב משני הצדדים. נוציא לרשת.
4. בסיר נפרד נחמם 2 כפות שמן ונוסיף כפית פפריקה, כפית תבלין פלפל צ׳ומה (לא חובה אם אין), שלוש שיני שום כתושות, רסק קטן וחצי פחית עגבניות מרוסקות (200 גרם). נפתח את הכל בשמן. נוסיף מלח פלפל וכף סילאן. נוסיף כוס וחצי מים ונסגור את הסיר. נביא לרתיחה וננמיך. נתקן תיבול
5. הזמן להכניס את המפרום אל תוך הסיר. נכסה את כל המפרום ברוטב ונבשל שעה על אש נמוכה
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים