מתכון לחטיף באונטי ביתי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20 חטיפים

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

כשאני מתבקשת להכין קינוח פרווה לא פעם אני מהססת וצריכה 'לשבור את הראש'. בתקופת החגים האחרונה והעמוסה אימצתי לעצמי מתכון פרווה מושלם וטבעוני! אז לכל חובבי הקוקוס והשוקולד זה הפתרון בשבילכם: חטיף באונטי ביתי וקל מאוד להכנה.

מרכיבים:

ל25-30 חטיפי באונטי:

  • 300 גרם קוקוס טחון
  • 150 מ"ל קרם קוקוס
  • שתי כפות שמן קוקוס
  • 3\2 כוס אבקת סוכר (100 גרם)
  • 300 גרם שוקולד מריר 60% \ לשלב שוקולד מריר עם שוקולד חלב

אופן הכנה:

  1. בקערה מניחים את הקוקוס, קרם הקוקוס, שמן הקוקוס ואבקת הסוכר. מתחילים לערבב את המצרכים עד שהקוקוס מתחיל להפריש שמן והחומרים מתערבבים טוב.
  2. מהתערובת שנוצרה יוצרים כדורים או גלילים מוארכים ומניחים בתבנית. הטיפ שלי: לקחת תבנית קרח מסיליקון \ תבנית סיליקון בצורות ולדחוס את הקוקוס פנימה. מכניסים את החטיפים למקפיא לחצי שעה – שעה.
  3. לקראת הוצאת החטיפים מהמקפיא, שוברים את השוקולד לקערה שמתאימה למיקרו. מכניסים את השוקולד למיקרו כל פעם ל10 שניות בלבד ובין לבין מערבבים את השוקולד טוב טוב עד להמסה מוחלטת. חשוב להיזהר לא לחמם את השוקולד יותר מדי כדי שלא יתפרק.
  4. מוציאים את החטיפים מהמקפיא ובעזרת מזלג טובלים כל אחד בשוקולד, מעבירים ישירות על גבי רשת לצינון מוחלט, והכניסו למקרר לקירור. בחילוץ הבאונטי מהרשת יכול להיות שיהיה קצת קשה לכן השתמשו באצבעות או בסכין חמה בנקודות בהן הבאונטי נדבק לרשת. חימום קל עם האצבע של המקומות בהם הבאונטי נדבק יחלצו אותו בקלות. ניתן להניח את הבאונטי גם על תבנית עם נייר אפייה ישירות מהשוקולד
  • אפשר להקפיא את החטיפים עד להגשה
  • אפשר לצפות את החטיפים בשוקולד לבן

 

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן