הרוגלך הזה הוא נשנוש שאי אפשר להפסיק לאכול. ככל שהם יותר קטנים, ככה אוכלים מהם יותר ויותר. ההכנה שלהם דורשת קצת זמן, אבל היא בהחלט לא מסובכת. אחלה קינוח לצד הקפה או התה.
הרוגלך הזה הוא נשנוש שאי אפשר להפסיק לאכול. ככל שהם יותר קטנים, ככה אוכלים מהם יותר ויותר. ההכנה שלהם דורשת קצת זמן, אבל היא בהחלט לא מסובכת. אחלה קינוח לצד הקפה או התה.
הצטרפו לניוזלטר שלי ותקבלו קופונים, מתכונים טעימים, טיפים קולינריים ועדכונים ישירות למייל!
היי ☺️
אפשר להמיר את החמאה בשמן? גם בבצק וגם במילוי?