אני ממש אוהבת את חנוכה, זה אחד החגים האהובים עליי. הוא חורפי ומלא בפחמימות שמנמנות שמחממות את הלב. הכנתי לכם קטגוריה שלמה עם מתכונים לחג חנוכה וזה אחד האהובים עליי- דונאטס! הסופגנייה האמריקאית.
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אני ממש אוהבת את חנוכה, זה אחד החגים האהובים עליי. הוא חורפי ומלא בפחמימות שמנמנות שמחממות את הלב. הכנתי לכם קטגוריה שלמה עם מתכונים לחג חנוכה וזה אחד האהובים עליי- דונאטס! הסופגנייה האמריקאית.
ניתן להכין את הזיגוג משוקולד לבן ולהוסיף צבע מאכל או משוקולד חום. לא משנה במה תבחרו דרך ההכנה זהה: המיסו את השוקולד בפולסים קצרים ובכל פעם מערבבים טוב עד להמסה מוחלטת. מוסיפים 4 כפות שמנת מתוקה וצבע מאכל אם בחרתם בשוקולד הלבן. מצפים כל דונאטס בשוקולד ומקשטים איך שרק רוצים. שלב הכנה כייפי שאפשר לעשות יחד עם הילדים.
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים