אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
פיצה איטלקית

מתכון לפיצה איטלקית מדהימה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

2 מגשי פיצה

שיתוף המתכון

מי לא אוהב פיצה? יש בה הכל, אפשר להוסיף עליה מה שרוצים והיא ממש  קלה להכנה. אחרי שחזרתי מאיטליה החשק לפיצה לא עוזב אותי! אז הנה לכם מתכון לפיצה כמעט כמו באיטליה עם תוספת לא שגרתית- ביצת עין רכה רכה.

מרכיבים:

לבצק:

  • חצי קילו קמח לבן\קמח ייעודי לפיצה
  • כף שמרים יבשים
  • כף סוכר
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 וחצי כוסות מים
  • כפית מלח

לרוטב:

  • 2 עגבניות בשלות וקלופות (לא חובה)
  • חצי כוס רוטב עגבניות moti\חצי כוס עגבניות מרוסקות משימורים
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי כוס מים
  • חצי כפית סוכר
  • כפית מלח, מעט פלפל שחור
  • חצי צרור עלי בזיליקום טריים
  • חצי כפית תבלין אורגנו

לטופינג:

  • 300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • כל תוספת שתרצו: זיתים, בצל, פטריות טריות, אננס, אנשובי וכו’.. אני הלכתי על שתי ביצים במרכז הפיצה, זה מעדןןן!

אופן הכנה:

הבצק:

  1. לקערת המיקסר עם וו לישה ננפה קמח, נוסיף שמרים, סוכר, שמן זית, מים ונתחיל בלישה. אחרי שהחומרים מתאחדים, נוסיף את המלח ונלוש במיקסר 10 דקות לפחות. אם חסר מים או שמן זית אפשר לעצור מדי פעם ולראות שהבצק רך אך לא דביק מדי.
  2. נניח את הבצק להתפחה עד להכפלת הנפח במקום חמים
  3. מוציאים את הבצק מהקערה, מוציאים את האוויר ומחלקים לשני חלקים.
  4. מרדדים כל חלק לעיגול ומניחים על תבנית משומנת. מומלץ להשתמש לפיצה ברשת מחוררת של פיצה שניתן לרכוש בכל חנות כלי בית. האפייה תהיה טובה יותר ומכל הצדדים וכך תחסכו לעצמכם חריכה של הגבינה. אם אם אין לכם הניחו על תבנית עם נייר אפייה
  5. לאחר שהעברנו את הבצק לתבנית הפיצה ניצור באמצעות היד שוליים שמנמנים. ונפתח לצורת פיצה

הרוטב:

  1.  בסיר קטן נקצוץ את העגבניות הקלופות, נוסיף שום, רסק, מים, עלי בזיליקום קצוצים ותבלינים. עדיף תחילה לא להוסיף את כל המים ולראות עד כמה העגבניות מלאות במיץ.
  2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומצמצמים מעט את הרוטב ומקרררים מעט.

שלב ההרכבה:

  1. על כל פיצה נניח רוטב, נמרח אותו ונוסיף את הגבינה והתוספות
  2. נחמם תנור ל220 מעלות בטורבו ונכניס את הפיצה לאפייה של רבע שעה.

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פרסופיטה – מאפה יווני

מאפה טעים מהמטבח היווני במילוי כרישה, תרד, בצל ירוק וגבינת פטה. הכל נכנס אל תוך

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן