בשר בקר מפורק זה אחד הדברים הטעימים. הפעם הכנתי אותו בתוך לחמניות באן מושלמות שהמתכון שלהן נמצא כאן. הבקר הופך לחוטים רכים רכים רכים שיושבים ברוטב עסיסי והם מתאימים לכל כריך! אפשר גם בסתם לחמניה…ככה תכינו:
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
הגינגר זה טבעות בגודל 1 סנטימטר? ואז מוציאים אותם?
יצא מעולה, השתמשתי בנתחי אונטריב, ובישלתי פשוט בסיר בלי להעביר לתנור, המרכיבים לבישול הבשר הצטמצמו לא היה צורך בזיגוג… יצא רך וספוג בטעם אסיאתי… הוגש בבאן … כמו במסעדות… מנה מרשימה ומוצלחת… תודה על המתכון
יש לי בשר שריר, מספר 8, יכול להתאים או פחות?