אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
תפוח אדמה מוקרם

מתכון לתפוח אדמה מוקרם כמו בקניון

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

מכירים את הדוכנים בקניון שהריח של התפוח אדמה המוקרם שלהם מתפזרים בכל החנויות?! אז למה לא להכין תפוח אדמה בדיוק כזה אבל בבית! המתכון קל ופשוט, לא דורש יותר מדי מרכיבים והכי כיף לארוחת ערב קלה. ככה תכינו!

מרכיבים:

  • 4 תפוחי אדמה מזן דזירה (קליפה אדומה)
  • 1 מיכל שמנת לבישול \ מתוקה
  • חצי חבילת פטריות שמפיניון חתוכות (אפשר לשלב פורטבלו)
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 50 גרם גבינת צ’דר מגוררת
  • כפית מחית כמהין (לא חובה)
  • 50 גרם חמאה
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

  1. נחמם תנור בטורבו ל200 מעלות. נעטוף כל תפוח אדמה בנייר אלומיניום ונכניס לתנור עד לריכוך מוחלט, בערך שעה עד שעה וחצי
  2. בינתיים נכין את הרוטב: בסיר קטן נחמם שמנת, נוסיף בערך 30 גרם מגבינת המוצרלה, נוסיף את הפטריות החתוכות, מלח ופלפל ונערבב עד שהשמנת חמה אך לא רותחת. נכבה את האש
  3. כאשר תפוחי האדמה רכים נוציא אותם מהתנור, ונחצה אותם באמצע בעזרת סכין אך לא עד הסוף. נוסיף 2 קוביות חמאה לכל תפוח אדמה ונתחיל בעזרת הכף לערבב את מילוי תפוח האדמה מבלי לפגוע בקליפה. נוסיף מהרוטב ונערבב היטב עד לקבלת פירה רך וקרמי
  4. נפזר מעל גבינת מוצרלה וצ’דר ונכניס לחימום קל בתנור עד להמסת הגבינות
  • מומלץ להגיש חם
  • ניתן להשתמש בכל גבינה שאתם אוהבים להקרמה
  • ניתן לוותר על הפטריות ולהוסיף בצל, תירס או כל תוספת אחרת שאהובה עליכם

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן