אני מבטיחה לכם שברגע שתגישו את המנה הזו למרכז השולחן אין אחד ואחת שלא יגידו וואו! הנתח פשוט להכנה והחיתוך שלו במרכז השולחן מרשים ביותר. לא תאמינו כמה זה קל להכנה ואיזה רך וטעים הנתח יוצא! הנתח המומלץ ביותר להכנת רוסטביף – נתח בשר שנצלה בתנור, הוא סינטה, אבל תוכלו לעשות את אותה המנה ושהיא תצא לא פחות מדהימה גם עם שייטל או שפיץ צ’אך. זמני ההכנה המפורטים מופיעים בהמשך המתכון וזה בהחלט החלק הכי חשוב שיבטיח את עסיסיות הנתח
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
נראה מושלם!
בהחלט אכין בחג. תודה רבה😊