אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לחנוכה שמח: ספינג’

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

30 יחידות

שיתוף המתכון

אם יש משהו בעיניי שלא מתחרה בכלל בסופגניה כי הוא כמה רמות מעליה, זה הספינג’. הבצק האוורירי והפשוט, הסוכר והמרקם העדין גורם לה להיות במקום הראשון מבחינתי. הכנתי לכם מתכון לספינג’ המושלם:

מרכיבים:

לבלילה:

  • קילו קמח
  • שתי כפות שמרים יבשים
  • 4\1 כוס סוכר
  • 3 וחצי כוסות מים פושרים
  • כף ערק / ברנדי
  • רבע כפית מלח
  • ליטר שמן לטיגון

אופן הכנה:

  1. אל קערה גדולה נכניס תחילה את השמרים עם חצי כוס מים וכף סוכר. נערבב וניתן להכל לתסוס עשר דקות.
  2. נוסיף את הקמח, הסוכר, המים בהדרגה ולבסוף את המלח. באופן ידני או בקערת המיקסר נערבב את המצרכים. אם בחרתם במיקסר עשו זאת במהירות נמוכה ולזמן קצר. נלוש את הבצק תוך נסיון להכניס אוויר בבצק. נלוש מספר דקות ונכסה להתפחה של שעה וחצי
  3. נחמם בסיר את השמן ונכין קערה קטנה עם מים ומעט שמן – זאת כדי ליצור את הצורה של הספינג. אל השמן אני ממליצה להכניס חתיכת גזר שתשמור עליו שהוא לא יישרף
  4. קרצו מהבצק עיגולים ותיצרו באמצע שלהם חור. הצורה לא צריכה להיות מדויקת וזה הרי מה שיפה בספינג’ – חוסר הסמטריות הידועה שלו.
  5. הכניסו את הספינג’ לשמן הרותח וטגנו עד לקבלת צבע זהוב. הוציאו ישירות אל קערת סוכר את הספינג’ המוכן וגלגלו בסוכר
  • מומלץ להגיש חם

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן