אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לסלט אטריות שעועית בסגנון אסייתי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

אני מתה על סלטים כאלו שיש בהם הכל. הם מזינים, הם מפוצצים והם בעיקר בעיקר טעימים. השילוב של סלט כזה עם רוטב אסייתי מיוחד שיש בו גם חמוץ וגם מתוק וגם חריף זאת שלמות. קבלו מתכון לסלט אטריות שעועית אסייתי

מרכיבים:

  • חצי חבילת אטריות שעועית
  • חצי כרוב לבן
  • 2 גזרים
  • 2 מלפפונים
  • 8-10 צנוניות
  • 1 פלפל צ’ילי אדום חריף
  • חצי צרור עלי כוסברה
  • חופן עלי נענע
  • 4\1 כוס בוטנים קצוצים

לרוטב

  • 4\1 כוס רוטב סויה
  • מיץ מלימון 1
  • 1 שן שום כתושה
  • חצי כף רוטב דגים (לא חובה)
  • חצי כף שמן שומשום
  • חצי כף צ’ילי מתוק
  • 2 כפות סוכר חום
  • מעט ג’ינג’ר טרי מגורר

אופן הכנה:

  1. את הגזרים והמלפפונים נחתוך לגפרורים: נוציא את הליבה שלהם ונחתוך רק מסביב לגפרורים
  2. את הכרוב נקצוץ לרצועות דקות, את הצנוניות נפרוס דק. נקצוץ את הכוסברה, פלפל צ’ילי אדום, נענע ונניח הכל בקערה גדולה
  3. את אטריות השעועית נבשל 2 דקות במים רותחים ונעביר אותם לקערה עם מים קרים כדי שיישארו מעט פריכות
  4. בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הרוטב, נתקן ונוסיף טעמים במידת הצורך.
  5. להגשה נערבב את אטריות השעועית עם הירקות, ניצוק מעל הכל רוטב ונפזר למעלה מעט כוסברה ובוטנים קצוצים. מושלם!

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן