וואו וואו, תכינו את התופים, זאת העוגה הכי מרגשת שהכנתי מזה הרבה זמן! רוגלך רכים במילוי שוקולד שנצמדו זה לזה והפכו לעוגה אחת מפנקת שאי אפשר להפסיק לאכול ממנה. זאת העוגה שתכינו לשבת הקרובה! שימו לב, יש במתכון שתי שיטות: אחת עם מלית קקאו ואחת רק עם ממרח שוקולד. גרסה “קצת מורכבת” וגרסה יותר פשוטה
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
אני מזמין כזאת ליום הולדת שלי חחחחחח 🙂 תקשיבי זה רעיון מדליק אני מת עליו