אין משהו שמר פלפל שלי אוהב יותר מפטריות, הוא אוהב אותן מבושלות, מטוגנות, וגם סתם ככה כנשנוש ישירות מהמקרר. כבר תקופה ארוכה שהוא מבקש ממני מרק פטריות מוקרם ועשיר ואחרי כמה ניסיונות הגיע הזמן לתת גם לכם, ובמיוחד לאוהבי הפטריות מביניכם, מתכון למרק פטריות מושלם שהכנתי בתוך לחם ביתי ומיוחד. את המתכון ללחם תמצאו כאן: קערת מרק מלחם
מה אפשר לשים במקום אבקת מרק פטריות? איזה תבלינים?
כמה מלח פלפל צריך? יש אפשרות לרשום כמות?
מתכון מעולה! תודה😌
אמורה להיות מעט חמיצות? או שלא אידיתי מספיק את היין?