כבר הרבה זמן שתכננתי להכין מרק בתוך קערת לחם. זה מושלם ובמיוחד המיקום המדויק בו המרק והלחם מתנגשים, זה החלק הכי טעים שיש ואי אפשר להפסיק לאכול אותו! בפעם הראשונה שאכלתי מרק בתוך לחם הייתי בבודפשט ונהנתי מכל ביס, מכל רגע, לא הצלחתי לעצור את עצמי מהטעם הממכר של הלחם הספוג במרק. החלטתי ללכת על זה בכל הכוח והנה זה כאן! קבלו מתכון ללחם שלא קשה להכין ותוכלו להכין לתוכו מרק סמיך כמו במסעדה
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
מתכון גאוני!! יצא מעולה, ממש כמו באירופה!