אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לכתר לחמניות במילוי שוקולד

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

רינג בקוטר 26

שיתוף המתכון

לחמניות רכות כמו עננים, ממולאות בשוקולד וקינדר. מה צריך יותר? מתכון מושלם שלא תפסיקו להכין ולזלול!

מרכיבים:

  • 500 גרם קמח לבן
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 ביצה
  • 4 כפות סוכר
  • חצי כפית מלח
  • כוס חלב (בערך, להוסיף בהדרגה)
  • חצי כוס מים
  • קופסת נוטלה קטנה \ כל ממרח אחר שאתם אוהבים
  • אצבעות קינדר
  • שוקולד צ’יפס
  • ביצה למריחה

אופן הכנה:

  1. אל קערת המיקסר עם וו לישה ננפה קמח, נוסיף שמרים יבשים, סוכר, ביצה, נוסיף בהדרגה חלב ומים ונתחיל לערבל
  2. לאחר שנוצר בצק נוסיף את המלח ונמשיך ללוש לפחות 6 דקות. בשלב הזה בדקו האם צריך להוסיף עוד מים. הבצק צריך להיפרד מהדפנות ולהיות רך ונוח לעבודה.
  3. נניח את הבצק להתפחה בקערה מכוסה בניילון ומעל מגבת.
  4. לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, אחרי לפחות שעה, נוציא מהבצק את האוויר ונעביר את משטח העבודה
  5. נקרוץ כדורים קטנים, אני עשיתי במשקל של 30 גרם, ונתחיל לרדד אותם. נמלא כל כדור בכף שוקולד ובחתיכת אצבע קינדר. נסגור את הבצק לעיגולים קטנים
  6. נניח את העיגולים מסודרים ככתר בתור רינג או תבנית עגולה כאשר הפתח למטה.
  7. נכסה את כתר הלחמניות במגבת ונניח להתפחה שנייה של חצי שעה
  8. נמרח ביצה ונפזר שוקולד צ’יפס מלמעלה. נכניס לאפייה בתנור על 180 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה של הלחמניות
  • אפשר להחליף בכל מילוי שאתם אוהבים
  • ניתן לוותר על השוקולד צ’יפס מלמעלה
  • ניתן להחליף את החלב במים בלבד

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

לחמניות בזיגוג דבש

שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי

כרישה ממולאת

סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל

פסטייה מרוקאית

סתיו סעדון המוכשרת הגיעה ללמד אותי איך להכין את הפסטייה שלה, זו שהיא מכינה כבר

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן