מפרום קלאסי
מפרום. שילוב של תפוח אדמה…קציצה עסיסית ומלאה בטעמים, ציפוי פריך ורוטב אדום. כל הדברים הטובים בבת אחת. הכנת המפרום לא
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
מפרום. שילוב של תפוח אדמה…קציצה עסיסית ומלאה בטעמים, ציפוי פריך ורוטב אדום. כל הדברים הטובים בבת אחת. הכנת המפרום לא
שכבות של עוגיות ביסקוטי רכות טבולות בקפה, קרם מסקרפונה עשיר והמון קקאו…. עוגת טירמיסו קלה להכנה ללא ביצים שמכינים ברבע
העולם מתחלק לשניים: אלו שממש אוהבים קובה סלק ואלו שמממש אוהבים קובה דלעת. את המתכון המדהים לקובה סלק מבית סבתא
בצק שמרים, איך אני אוהבת בצק שמרים! לא רק שהבצק הזה רך בטירוף, הוא במילוי של דברים מושלמים: בטטה, ממרח
זאת הפיצה המושלמת! אם בא לכם לפנק את האהובים שלכם בפיצה ייחודית, עם רוטב וטופינג לא שגרתי, זה הפתרון המושלם.
ביום שישי אני ממש אוהבת להכין את הלחמניות האלו, למלא אותן בכל טוב ולאכול אותן בצהריים, קצת לפני שאני מסיימת
לכבוד יום המשפחה שמחמם את הלב בכל שנה ולכבוד השמש שהחליטה שהיא מגיעה ומזכירה לנו כמה היא נעימה, החלטתי להכין
ניוקי! אלוהי האוכל האיטלקי, זה רך כמו עננים ומושלם כמעט בכל רוטב. אני מסכימה שהכנת ניוקי בבית דורשת מעט השקעה,
קובה סלק. זה אחד הדברים שאני יותר אוהבת לאכול כבת למשפחה עיראקית. הוא אהוב עליי במיוחד בחורף ובמיוחד סביב השולחן