בטטה מדורה מוקרמת עם רוטב צ’דר, שבועות
מכירים את התפוח אדמה המוקרם והמושלם שקונים בקניון? אז תדמיינו כזה, רק בבטטה! מזמן חלמתי להכין את הבטטה בצורה כזאת
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
מכירים את התפוח אדמה המוקרם והמושלם שקונים בקניון? אז תדמיינו כזה, רק בבטטה! מזמן חלמתי להכין את הבטטה בצורה כזאת
זה כל כך פשוט להכנה שלא תאמינו עד כמה זה טעים! מתכון בסיר אחד שמכינים ברגע ובלי מאמץ
תדמיינו את זה: קריספי מבחוץ, תפוח אדמה רך מבפנים ובשר נימוח ומתובל שמופיע כהפתעה באמצע. קובה היא דבר מיוחד במינו
זה מפנק, זה נימוח, זה טעים בצורה יוצאת דופן וזה הארוחה שתרצו בכל רגע! תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת עם פטריות
בהמשך ישיר לחזרה לשגרה אחרי החגים, אמרתי לכם- אין אצלי קופסאות אוכל מבאסות לעבודה! אני משתדלת שהקופסאות יהיו עם דברים
בעוגיות שיבולת שועל יש הכל: יש בהן ערכים תזונתיים, מתיקות נפלאה, קצת תבלינים- מה שיוצר עוגיות עם מרקם נפלא שכיף
הלחמניות האלו הן בדיוק מה שאתם צריכים כדי להתכונן לשבוע החדש: רכות, קלות להכנה ובריאות.
בחורף אין כמו מרק ירקות אמיתי לחמם את הנפש ולחזק את הגוף. תשכחו מאבקת מרק, כל הטעמים מגיעים מירקות, עשבי
כולם אוהבים פיצה, אז למה לא פיצה שוקולד לקינוח? לקחתי את המתכון הבסיסי לבצק פיצה, הוספתי קקאו וסוכר לבצק, המון