כרוב ממולא
זה סיר שאני באמת לא יכולה לעמוד בפניו… כרוב ממולא באורז שמתבשל בתנור ויוצא כמו סוכריות. נפלתי על חצי סיר
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
העיסוק סביב אוכל מקרב בין אנשים, בין תרבויות ועושה שמח בלב ובבטן. ריכזתי לכם כאן את כל הטיפים וההמלצות שסובבות סביב עולם האוכל, טיפים למקומות לבקר בהם, המלצות למוצרים שיעשו את המטבח שלכם שמח ועוד.
זה סיר שאני באמת לא יכולה לעמוד בפניו… כרוב ממולא באורז שמתבשל בתנור ויוצא כמו סוכריות. נפלתי על חצי סיר
אחד המתכונים שהכי ריגשו אותי לאחרונה! זה שילוב מושלם, שלוקח את הפריקסה הקלאסי לתוך בצק סמבוסק אפוי ויוצר פה משהו
איך שמגיע החורף באלי גביניות מבצק שמרים רך, מפנק ועשיר במילוי מתוק שהוא בול כמו הגביניות במאפייה! הכנתי אותן בצורה
את המתכון הזה חברה שלי דני נתנה לי לפני כמה שנים ומאז הוא הפך קבוע בבית שלנו! הם קלים להכנה,
מנת הדגל של אמא שלי שכולנו עפים עליה וממש אוהבים שהיא מכינה! הפסטה יוצאת קצת קריספית מבחוץ ומבפניפ הכל רך
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה – הסופגניה האיטלקית במילוי רוטב
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את מה לשים על הפנקייק שלו
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד עם תאנים. תבשיל עם המון
זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם עצם שבעיניי הן יוצאות פשוט