פנקייק כוסמין
אחד המתכונים הכי נחשקים בבלוג מאז שעלה הוא הפנקייק של פלפלת. לאלו מכם שרוצים להוריד מעט מהקלוריות אבל לשמור על
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אחד המתכונים הכי נחשקים בבלוג מאז שעלה הוא הפנקייק של פלפלת. לאלו מכם שרוצים להוריד מעט מהקלוריות אבל לשמור על
לכבוד יום השוקולד, קבלו מתכון לסופלה (פונדנט) שוקולד חם ומושלם. מכינים אותו בקערה אחת, בערך ב3 דקות, אופים ומגישים חם
פיתה, בשר טחון, תבלינים… מה עוד אפשר לבקש? פיתה עראיס היא מתכון מושלם לארוחת צהריים טעימה ביותר ומפנקת שמכינים ממש
כמו שהבטחתי בפסח הזה אני מתמקדת במתכונים עם הפחמימה האהובה – תפוח אדמה. את הפירה הזה לא תוכלו להפסיק לאכול,
הפעם הראשונה שטעמתי כנאפה הייתה כשהייתי ילדה ממש קטנה במאפייה של נצרת. אי אפשר שלא להתאהב בטעם המושלם. המתכון הזה
הימים האחרונים הביאו לנו מזג אוויר אירופאי וסוער. הדרך הכי טובה לסיים את היום היא להתחמם בעזרת מרק חם חם
טוב אז יש לי וידוי!! אני לא ממש אוהבת קינואה. ניסו לשכנע אותי פעמים רבות לאכול קינואה בכל מיני תבשילים
בטטה! המתחרה הגדולה והבלתי מעורערת של לביבות תפוח האדמה ובכלל, הפחמימה המועדפת עליי בגזרת ה’ירקות’. אתם תתמכרו ללביבות האלו בקלות,
הטיול שלי לאיטליה ללא ספק הזכיר לי כמה אני אוהבת פסטה ומסוגלת לאכול אותה בכל מצב. המתכון הזה הוא לפסטה