פוטטוס – תפוחי אדמה פריכים בתנור
הם פריכים ממש מבחוץ ורכים מאוד מבפנים… תפוחי אדמה שלא תפסיקו לאכול עטופים בהמון תבלינים. מכינים אותם ב5 דקות ואחרי
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
הם פריכים ממש מבחוץ ורכים מאוד מבפנים… תפוחי אדמה שלא תפסיקו לאכול עטופים בהמון תבלינים. מכינים אותם ב5 דקות ואחרי
כמו שהבטחתי בפסח הזה אני מתמקדת במתכונים עם הפחמימה האהובה – תפוח אדמה. את הפירה הזה לא תוכלו להפסיק לאכול,
איך להכין הום פרייז ביתיים מושלמים? המון חמאה והרבה צ’ילי יעשו עבודה מדהימה, המתכון הקליל לפניכם.
זה נשמע קצת מצחיק, בכל זאת, מתכון לאורז? אבל כן, רבים לא יודעים להגיע למרקם האורז המושלם, אורז אחד אחד
הפעם אני לא מגזימה- אתם תתענגו על כל ביס וביס ותהנו מהמאפה הזה, בורקס ביתי חם ובמילוי מפנק ביותר. מכינים
אם יש טעם בגן עדן, הוא בטעם של העוגיות שוקולד צ’יפס האלו. כמו שילוב של עננים וקשת בענן שהתחתנו עם
הפעם הראשונה שטעמתי כנאפה הייתה כשהייתי ילדה ממש קטנה במאפייה של נצרת. אי אפשר שלא להתאהב בטעם המושלם. המתכון הזה
בחורף אין כמו מרק ירקות אמיתי לחמם את הנפש ולחזק את הגוף. תשכחו מאבקת מרק, כל הטעמים מגיעים מירקות, עשבי
אם לא מתחשק לכם בשר ועוף אבל בא לכם ארוחת צהריים עשירה ומזינה, קציצות סלק יהיו מנה מצוינת. הנה מתכון