קיש ברוקולי
לפני שבוע בערך, הגעתי עם סבתא שלי לשוק בעיר בה היא גרה. הרבה זמן לא ביקרתי בשוק וזאת הייתה חוויה.
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
לפני שבוע בערך, הגעתי עם סבתא שלי לשוק בעיר בה היא גרה. הרבה זמן לא ביקרתי בשוק וזאת הייתה חוויה.
כולנו גילינו את מאפה השמרים המופלא הזה במילוי ממרח נוטלה חמים, ברשת בתי הקפה המפורסמת “לנדוור”. תכלס, הוא מושלם! אז
ספגטי, מיטבולס, רוטב אדום שעוטף הכל ומלא טעמים שלא תפסיקו להתענג עליהם! מובטחת לכם ארוחת צהריים לכל המשפחה בסיר אחד,
יש לי חולשה קשה לקציצות דגים חריפות ואם הן בתוך פרנה זה בכלל וואו! ביס כל כך מדויק וטעים, עם
בטטה! המתחרה הגדולה והבלתי מעורערת של לביבות תפוח האדמה ובכלל, הפחמימה המועדפת עליי בגזרת ה’ירקות’. אתם תתמכרו ללביבות האלו בקלות,
הרבה פעמים אני נשארת עם יותר מדי תפוחי אדמה ומעט מדי זמן. בפעמים האלו אני מבשלת את תפוחי האדמה בקליפתם
את קציצות הטונה האלו אני מכינה כשמתחשק לי משהו משביע לארוחת צהריים, אבל פחות מתחשק לי בשר. הטונה מקופסה, מה
כשבאלכם למלא צנצנת בעוגיות שלא נמאס מהן, המושלגות יהיו פתרון מצוין. הן יפות, קלות להכנה, פריכות מבחוץ ורכות רכות מבפנים.
בכל תוכנית או ספר בישול, הדבר הראשון שכתוב על ריזוטו הוא על הקושי בהכנה שלו. ואני כמי שאוהבת אתגרים, החלטתי