חצ’פורי אצ’רולי – מאפה גבינות וביצה רכה
את הפעם הראשונה שטעמתי חצ’פורי אני זוכרת היטב. זה היה בשוק מחנה יהודה, במקום שמוקדש כולו לחצ’פורי… אחרי הביס הראשון-
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
את הפעם הראשונה שטעמתי חצ’פורי אני זוכרת היטב. זה היה בשוק מחנה יהודה, במקום שמוקדש כולו לחצ’פורי… אחרי הביס הראשון-
העוגה הזאת הייתה מלכת החג שלי בשבועות ואני בטוחה שהיא תהיה חלק בלתי נפרד מחיינו. עוגת גבינה ניו יורקית, עם
יש איזה תחושה שהכנת קיש דורשת מאמץ רב ושזה מאפה מסובך למדי. הפעם אני רוצה לשבור את המיתוס ולומר לכם:
תסתכלו על המאפה הזה. אתם צודקים, אי אפשר לעמוד בפניו… בייגלה ירושלמי מבצק רך ממולא בעלי תרד, גבינת פטה ובתוספת
אתם כבר יודעים כמה אני אוהבת ארוחות בסיר אחד… הן מהירות, מזינות ומה שהכי כיף, שנחמד לקחת אותן בקופסה יחד
העולם מתחלק לשניים: אלו שממש אוהבים קובה סלק ואלו שמממש אוהבים קובה דלעת. את המתכון המדהים לקובה סלק מבית סבתא
מאז שפתחתי את הבלוג המתכון שהיו אליו הכי הרבה כניסות היה המתכון לפנקייק עבה שלי. חשבתי לעצמי שאם אהבתם כל
בצק שמרים, איך אני אוהבת בצק שמרים! לא רק שהבצק הזה רך בטירוף, הוא במילוי של דברים מושלמים: בטטה, ממרח
מאז שפתחתי את הבלוג ידעתי שיגיע הרגע לעשות משהו באמת מיוחד עם חברתי הטובה מגיל צעיר, וכעת שף קונדיטור מוכשרת