אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

בינוני

בייגלה ירושלמי במילוי גבינות

אחד המאפים שאני הכי אוהבת להכין ובמיוחד לאכול 🤭 בייגלה ירושלמי מפוצץ שומשום במילוי של גבינות טעימות. כשהכל חם וואו

שוקו פאי

שוקופאי

אם נולדתם בשנות ה90 כמעט באופן בדוק טעמתם שוקופאי בבורגראנץ’ והתאהבתם! למי שבמקרה פספס ולא מכיר, מדובר בבצק דקיק ממולא

סמבוסק חומוס

סמבוסק חומוס עיראקי! אין מישהו שבא ממשפחה עיראקית ולא גדל עם הסמבוסק הזה ביד. בוודאות. וזה הכי טעים בעולם. הכנתי

לחמניות פרעצל

לחמניות פרעצל

אתם ידעתם שיש ויכוח במשך מאות שנים על מי המציא את הפרעצל? הגרמנים טוענים שהמקור אצלם, יש מי שאומרים שהוא

בגט

בגט קלאסי בקלות

יש איזה דיבור כזה, שבגט זה משהו שממש קשה להכין! אז אני הולכת לגלות לכם את האמת: בגט קלאסי הוא

נאגטס

נאגטס כמו של מקדונלדס

אין מצב שלא טעמתם נאגטס במקדונלדס וחשבתם לעצמכם איך מכינים אותם ולמה זה כזה ממכר? אז הכנתי לכם את הגרסה

אלפחורס הוואנה

אלפחורס הוואנה

בפעם הראשונה שאכלתי אלפחורס הוואנה בארגנטינה התאהבתי מיד. עוגיה רכה במילוי ריבת חלב ובציפוי שוקולד. שלמות! הכנתי את הגרסה הביתית

חלת אסאדו מטורפת

תחזיקו חזק ותיזהרו לא לעוף: חלת אסאדו! נכון שזה מטורף? לקחתי בצק חלה רך, הכנסתי אליו אסאדו מפורק ומתובל… וזה

דילוג לתוכן