מאפה שמרים רך במילוי תרד וגבינות
כשבאלכם מאפה שמרים טעים, עם בצק רך, מילוי עשיר אבל כזה שלא מצריך יותר מדי התעסקות – זה המתכון המושלם
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
כשבאלכם מאפה שמרים טעים, עם בצק רך, מילוי עשיר אבל כזה שלא מצריך יותר מדי התעסקות – זה המתכון המושלם
מבחוץ לחמניית באן רכה כמו ענן, בפנים דג בציפוי קריספי בטירוף עם טעמים אסייאתים, רוטב חרדל מיוחד והרבה הרבה כיף!
במסגרת הטיול שלנו במקומות בעולם מהבית, החלטתי שנגיע להונגריה, לאכול את המאפה המושלם שגם מתאים בול לחורף – קיורטוש הונגרי!
לחמניות באן הן מסוג הדברים שתמיד יבוא לי להזמין אם הן יהיו בתפריט. אבל יותר כיף מזה, זה להכין אותן
זאת בול, אבל בול העוגה שבא לכם על שולחן החג שלכם לצד כוס תה אחרי ארוחת החג הכבדה. מאפה רך
כשהייתי קטנה לא הבנתי את הקסם של המאפה הנימוח הזה במילוי גבינה. בשנים האחרונות גיליתי את הגביניות מחדש והתאהבתי! אחרי
הפיצה הזו דורשת מעט יותר השקעה מפיצה רגילה, אבל התוצאה שווה את זה כל כך. אתם לא תאמינו שפיצה כזאת
קיש זה דבר כל כך טעים! כשהוא משתלב נפלא עם כל ירק, אין מצב שכרשה וגבינות לא יבואו עליו מושלם…
מכירים את התפוח אדמה המוקרם והמושלם שקונים בקניון? אז תדמיינו כזה, רק בבטטה! מזמן חלמתי להכין את הבטטה בצורה כזאת