לחמניות בית ספר רכות
הן רכות כמו עננים והן יבואו לכן בול לכל כריך שתרצו בכל יום. הן קלות להכנה והכי חשוב טעימות בטירוף
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
הן רכות כמו עננים והן יבואו לכן בול לכל כריך שתרצו בכל יום. הן קלות להכנה והכי חשוב טעימות בטירוף
בהמשך ישיר לחזרה לשגרה אחרי החגים, אמרתי לכם- אין אצלי קופסאות אוכל מבאסות לעבודה! אני משתדלת שהקופסאות יהיו עם דברים
אין דבר יותר משמח מהסיר הזה על השולחן. בצל רך במילוי בשר וברוטב של רכז רימונים.. מנה מפנקת ועשירה שמתחברת
מאפה שמרים ריחני עם קינמון וסוכר, המון חמאה, תוספת תפוח ומעל הכל רוטב קרמל עשיר ומתוק. אתם מצליחים לתאר כמה
כמה אני אוהבת את המטבח העיראקי. אם תשאלו כל מי שהגיע מבית עיראקי הוא יגיד לכם שקעקעת זה מאפה מושלם
ביום שישי בצהריים אין מצב שלא תמצאו אצלי כריך. לפעמים שניצל, לפעמים מפרום ולפעמים קציצות מענגות- קציצות מחשי. קציצות עם
בדרך כלל בתקופה שאני משתדלת להיות בתזונה יותר נכונה ומאוזנת, אני מחפשת את מתכוני חזה העוף המושלמים. האמת היא, אני
תעזבו את כל מה שאתם עושים ורוצו להכין את הפסטה הזאת! חריפה אבל בדיוק, מלאה רוטב אבל בול, ועושה חשק
אם מתחשק לכם להכין ארוחת צהריים לא מסובכת ועם טעם של עוד ועוד, זה המתכון. נאגטס עוף פריכים במיוחד שמכינים