חצ’פורי אצ’רולי – מאפה גבינות וביצה רכה
את הפעם הראשונה שטעמתי חצ’פורי אני זוכרת היטב. זה היה בשוק מחנה יהודה, במקום שמוקדש כולו לחצ’פורי… אחרי הביס הראשון-
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
את הפעם הראשונה שטעמתי חצ’פורי אני זוכרת היטב. זה היה בשוק מחנה יהודה, במקום שמוקדש כולו לחצ’פורי… אחרי הביס הראשון-
העוגה הזאת הייתה מלכת החג שלי בשבועות ואני בטוחה שהיא תהיה חלק בלתי נפרד מחיינו. עוגת גבינה ניו יורקית, עם
תסתכלו על המאפה הזה. אתם צודקים, אי אפשר לעמוד בפניו… בייגלה ירושלמי מבצק רך ממולא בעלי תרד, גבינת פטה ובתוספת
מפרום. שילוב של תפוח אדמה…קציצה עסיסית ומלאה בטעמים, ציפוי פריך ורוטב אדום. כל הדברים הטובים בבת אחת. הכנת המפרום לא
ניוקי! אלוהי האוכל האיטלקי, זה רך כמו עננים ומושלם כמעט בכל רוטב. אני מסכימה שהכנת ניוקי בבית דורשת מעט השקעה,
קובה סלק. זה אחד הדברים שאני יותר אוהבת לאכול כבת למשפחה עיראקית. הוא אהוב עליי במיוחד בחורף ובמיוחד סביב השולחן
זה הסיר שאני מכינה כל חג! אסאדו זאת מנה מרשימה, ולא תאמינו כמה היא קלה להכנה. העניין הוא שצריך הרבה
אם הייתי יכולה להיוולד במקום אחר, בוודאות הייתי בוחרת להיוולד בארגנטינה רק כדי לקום כל בוקר ולצלול אל תוך מגש
אם יש משהו בעיניי שלא מתחרה בכלל בסופגניה כי הוא כמה רמות מעליה, זה הספינג’. הבצק האוורירי והפשוט, הסוכר והמרקם